BİTKİLER | DAMLAMA SULAMA İLE TOPRAKTAN UYGULAMA | YAPRAK UYGULAMA |
Sebzeler (Sera-Açık Alan) Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Marul, Ispanak, Lahana, Maydanoz, Karnabahar | 500 – 750 cc/1000 m2 | 100 lt suya 100 cc |
Sebzeler (Sera-Açık Alan) Patates, Havuç, Sogan, Sarımsak | 500 – 750 cc/1000 m2 | 100 lt suya 125 cc |
Meyveler (Narenciye: Portakal, Limon, Greyfurt, Mandalina vb. Elma, Armut, Kayısı, Seftali, Erik, Kiraz, Nar vb., Bag, Çilek, Muz.) | 500 – 750 cc/1000 m2 | 100 lt suya 150 cc |
Endüstriyel Bitkiler (Pamuk, Soya, Fıstık, Mısır, Mercimek, Ayçiçegi, Nohut,Tütün, Çay, Fındık, Zeytin, Antep Fıstıgı, Badem) | 500 – 750 cc/1000 m2 | 100 lt suya 150 cc |
Süs bitkisi | 500 – 750 cc/1000 m2 | 100 lt suya 100 cc |
Tahıllar (Bugday, Arpa, Pirinç, Yulaf) | 100 lt suya 250 cc |